UFC 124 St-Pierre vs. Koscheck: Preview

2
465

Zaterdag 11 december is niet alleen de finale van het K1 toernooi. Het is ook de datum voor UFC 124: St-Pierre vs. Koscheck. Een kaart die draait om het gevecht tussen de coaches van The Ultimate Fighter seizoen 12, Georges St-Pierre en Josh Koscheck. Ook zal de Nederlandse Stefan Struve in actie komen. Hij neemt het op tegen Sean McCorkle, die na 10 gevechten nog ongeslagen is.

Hoewel bijna niemand verwacht dat Josh Koscheck gaat winnen van Georges St-Pierre, verwacht ik toch dat dit een gaaf gevecht gaat zijn. Bij The Ultimate Fighter heb je al kunnen zien dat er iets speelt tussen GSP en Koscheck. Terwijl GSP de kalme samurai was, probeerde Koscheck constant het bloed onder de nagels van GSP weg te halen.

Georges St-Pierre GSP liet al een aantal keer doorschemeren dat hij zich erg irriteerde aan het gedrag van Josh Koscheck, maar liet dit nooit aan Koscheck zelf blijken. Bekijk onderstaand interview dat Ariel Helwani met hem had. Daarin zegt GSP: “He’s still under my skin, but I am happy because saturday that is all going to be over.”

Hier is nog een interview van Ariel Helwani van mmafighting.com met Josh Koscheck. Ligt het aan mij, of klinkt Koscheck een beetje depressief?

Natuurlijk kijken wij bij MMAplanet vooral uit naar het gevecht tussen Stefan Struve en Sean McCorkle. McCorkle heeft de afgelopen maanden bizar veel rotzooi over Struve de wereld in geholpen en we kunnen niet wachten totdat Struve hem KO slaat. Het is misschien flauw om nog meer interviews van mmafighting.com te posten, maar ik doe het toch.

Check dus ook even dit interview met Stefan Struve.

En bekijk hier de volledige kaart:

Main card
Georges St-Pierre vs. Josh Koscheck
Stefan Struve vs. Sean McCorkle
Jim Miller vs. Charles Oliveira
Joe Stevenson vs. Mac Danzig
Thiago Alves vs. John Howard

Preliminary card
Mark Bocek vs. Dustin Hazelett
Joe Doerksen vs. Dan Miller
Jesse Bongfeldt vs. Rafael Natal
Matt Riddle vs. Sean Pierson
TJ Grant vs. Ricardo Almeida
Pat Audinwood vs. John Makdessi

Gelukkig laat Georges St-Pierre de beste sparringpartners uit de hele wereld overvliegen.
[flv:http://www.youtube.com/watch?v=_f_i589lwCg 520 380]

2 COMMENTS