UFC 122 Marquardt vs. Okami: Preview

7
560

Zaterdag 13 november organiseert de UFC weer een evenement in Europa. UFC 122: Marquardt vs. Okami vindt plaats in Oberhaussen, Duitsland en MMAplanet is er bij!

Elke baan heeft zo zijn voordelen. Als je op kantoor werkt kan je af en toe een pen mee naar huis nemen, als bakker heb je altijd vers brood en als professioneel MMA vechter krijg je gratis klappen. Als journalist voor MMAplanet heb ik helaas niet vaak zulke privileges, dus toen ik afgelopen donderdag een mailtje kreeg van Zuffa met de vraag of ik naar UFC 122 wilde, ging ik uit mijn dak!

UFC 122 draait om het gevecht tussen Nate Marquardt (33-9-2) en Yushin Okami (26-5). Dana White heeft al aangegeven dat de winnaar van dit gevecht een titelshot krijgt, dus hier hang veel van af.

Natuurlijk hebben beide vechters tegen de top van de UFC middleweight divisie gevochten. Beide verloren van Chael Sonnen via Unanimous Decision en vochten allebei ook al tegen Anderson Silva. Nate Marquardt verloor van de huidige middleweight kampioen via TKO, maar Yushin Okami won van Silva omdat “The Spider” een upkick maakte terwijl Okami op zijn knieën zat.

Okami krijgt de winst toegewezen terwijl hij half knock-out op de grond ligt. Niet om over naar huis te schrijven dus.
[flv:http://www.youtube.com/watch?v=StYulH-yKsk 520 380]

Een ander vet gevecht is Jorge Rivera (18-7) vs. Alessio Sakara (15-7-1). Rivera is sinds seizoen 4 van The Ultimate Fighter een bekend gezicht in de UFC. Hij won zijn laatste drie partijen waarvan de laatste twee via TKO. Net zoals Rivera won Sakara zijn laatste drie gevechten met als hoogtepunt een KO tegen Joe Vedepo door middel van een snoeiharde headkick.

De hele de line-up:

Nate Marquardt vs Yushin Okami

Jorge Rivera vs Alessio Sakara

Dennis Siver vs Andre Winner

Amir Sadollah vs Peter Sobotta

Krzysztof Soszynski vs Goran Reljic

Kyle Noke vs Rob Kimmons

Vladimir Matyushenko vs Alexandre Ferreira

Pascal Krauss vs Mark Scanlon

Duane Ludwig vs Nick Osipczak

Seth Petruzelli vs Karlos Vemola

Kris McCray vs Carlos Eduardo Rocha

Check ook de full preview
[flv:http://www.youtube.com/watch?v=IwLtB_u7c3A 520 380]

7 COMMENTS

 1. Ik geef mijn picks:
  Okami (Decision)
  Rivera (TKO)
  Dennis Siver (Decision)
  Amir Sadollah (Decision)
  K-Sos (Decision)
  Kimmons (Submission)
  Matyushenko (Decision)
  Krauss (Submission)
  Ludwig (KO)
  Petruzelli (TKO)
  Rocha (Submission)