Tyrone Spong vecht op WSOF 3 tegen Angel DeAnda

0
1563

Tyrone Spong zal weer in de kooi stappen na een eenmalige comeback naar het kickboksen. In maart kickbokste “The King of the Ring” nog tegen Remy Bonjasky in de main event GLORY 5. Toen won hij via knockout in de tweede ronde.

Spong zal het opnemen tegen “The Dream”. Niet Diego Sanchez maar Angel DeAnda, de huidige Tachi Palace light heavyweight champion. DeAnda heeft een record van 11-2 (10 knockouts) met vier overwinningen via TKO in zijn laatste vier gevechten. Zijn twee verliespartijen kwamen ook via KO. In zijn laatste gevecht won hij de Tachi Palace titel DeAnda is 1 meter 72 en zal in Spong een 16 centimeter grotere tegenstander treffen.

De enige andere MMA-partij van Spong was op het eerste World Series of Fighting event. Toen won hij simpel van veteraan Travis Bartlett. Dit gevecht was het eerste gevecht op de main card. Het tweede gevecht van Spong zal dienen als de co-main event.

World Series of Fighting 3 zal op 14 juni in Las Vegas plaatsvinden. Er zijn al twee andere partijen bekend, waaronder de main event. Jon Fitch zal het daarin opnemen tegen Josh Burkman en Dan Lauzon (de jongere broer van Joe) neemt het tegen John Gunderson op in een gevecht op lightweight. Het event zal, net zoals de eerste twee, op NBC Sports worden uitgezonden.