Tyron Woodley: Volgende week start ik de MMA-training met Floyd Mayweather

0
1315
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

In maart leek Floyd Mayweather zichzelf en de rest van de wereld klaar te maken voor een overstap naar MMA, toen hij claimde dat hij binnenkort zou beginnen aan zijn training met UFC-weltergewichtkampioen Tyron Woodley. Ruim twee maanden later claimt The Chosen One dat het volgende week zover is en de bokslegende aan zijn vaardigheden gaat werken met de UFC-weltergewichtkampioen.

“Ja, ik train Floyd. Ik praatte net met Floyd. Hij was in Singapore (en) nog ergens anders”, aldus Woodley tijdens een Q&A op Instagram Live (aldus Bloody Elbow). “Ik praatte een paar dagen geleden met hem. Als hij terug is, starten hij en ik met training.”

Mayweather gaf zijn worstelvaardigheden in maart een 7 uit 10 en claimt dat hij nog beter kan naar een 9. “Natuurlijk zijn mijn stoten een 100 op een schaal van 1 tot 10. Mijn trappen, op een schaal van 1 tot 10, zijn waarschijnlijk een 4”, voegde de bokslegende er nog aan toe.

Woodley vocht in juli voor het laatst op UFC 214. The Chosen One onderging in december een schouderoperatie en zal in zijn terugkeer waarschijnlijk vechten tegen de winnaar van het gevecht tussen Rafael dos Anjos en Colby Covington op UFC 225, die vechten om een interim-titel in Woodley’s afwezigheid.

‘Ik kom niet terug’
Mayweather lijkt nog steeds niet helemaal zijn zinnen gezet te hebben op een terugkeer. Ter promotie van de bokspartij tussen Badou Jack en Adonis Stevenson is Money in Toronto en sprak hij met Fight Hype. Daarin liet de draaikont weten dat hij een MMA-gevecht uitsluit.

“Nee, nee, nee. Als ik terug zou willen komen, kan de miljardenman terugkomen voor een paar gevechten en een miljard dollar is mogelijk”, aldus Mayweather over het beëindigen van zijn pensioen.

“Je weet het nooit. Floyd Money Mayweather is mijn naam, maar ik kom niet terug”, zei de Amerikaan specifiek over een terugkeer om zijn record naar 51-0 te tillen.