TUF 19 zal middleweights en light heavyweights bevatten

0
614

3-TUF-14

Het negentiende seizoen van The Ultimate Fighter zal nieuw talent in de middleweight division en light heavyweight division de kans geven om zich te bewijzen. De UFC heeft dit in een advertentie op hun website gezet. De tryouts zullen op 27 augustus in de Westin Indianapolis in Indianapolis plaatsvinden.

Middleweights waren vorig seizoen, seizoen 17, ook de deelnemers. Toen won Kelvin Gastelum in de finale van Uriah Hall, maar zal Gastelum binnenkort op welterweight vechten tegen Brian Melancon op UFC Fight Night 27. Light heavyweights stonden wat langer geleden in de spotlight. Tijdens seizoen 8 coachten Frank Mir en Antonio Rodrigo Nogueira een seizoen lang 205-ponders. Toen won Ryan Bader van Team Nogueira in de finale van BJJ-specialist Vinny Magalhaes van Team Mir via TKO in de eerste ronde. Dit zal de vierde keer zijn dat vechters op 205 pond meedoen op de langlopende reality serie.

Het achttiende seizoen zal op 4 september debuteren op FOX Sports met vrouwen en mannen in de bantamweight division onder coaches Ronda Rousey en Miesha Tate.