TUF 13 sneak preview

2
1194

Volgende week begint seizoen 13 van The Ultimate Fighter. Brock Lesnar en Junior Dos Santos zullen beide een groep van zeven weltwerweights onder zich nemen en proberen ze naar de finale te loodsen. Als klap op de vuurpijl zullen Lesnar en JDS het tegen elkaar opnemen bij UFC 131.

Hoewel je vaak commentaar hoort dat elk seizoen van TUF eigenlijk het zelfde is, vind ik he toch een erg vet programma. GTST doet al meer dan 20 jaar elke dag het zelfde en er zijn toch nog steeds mensen die dat leuk vinden… TUF is mijn GTST!

Sorry voor de autoplay. Ik krijg hem echt niet uit.

2 COMMENTS

  1. ”Fighters, my ass” dacht Dana toen hij vertelde dat de mannen niet hoeften te vechten om een plek te winnen in het huis en zij vrolijk begonnen te klappen en juichen.

    Ben benieuwd … 🙂

  2. Ja heb er weer zin in! Ben benieuwd naar JDS en Brock als coaches. Brock is natuurlijk zelf nog lerende in het hele MMA gebeuren, maar heeft wel coaches van wereldklasse die hem bijstaan. JDS vind ik zelf een gruwelijke vechter maar ik weet niet of hij wel goed kan communiceren met de deelnemers vanwege een taalbarriere.

    EN tijdens de live finale show van TUF is natuurlijk ook Pettis v Guida!!!!!!!!