Trailer: The Reem 3.0

11
535

Het derde seizoen van de online documentaire ‘The Reem’ van Alistair Overeem gaat bijna beginnen. Na een pauze van een halfjaar heeft “The Demolition Man” weer eens van zich laten horen in deze trailer in aanloop naar het nieuwe seizoen. De jacht naar het UFC goud is weer ingezet met als eerste bestemming Las Vegas waar Antonio “Big Foot” Silva op 2 februari wacht.

http://youtu.be/7u0o4C3yx3g

11 COMMENTS

  1. Ook al irriteer ik me aan vechters die cheaten, nu Overeem weer terug is kan ik stiekem niet wachten om The Reem weer in actie te zien. Zolang hij het maar eerlijk houdt want dan is hij evengoed een onverslaanbaar beest. Althans.. Ik denk dat Velasquez en JDS beiden hele interessante fights zijn voor The Reem!

  2. In theorie ligt het aan je indeling in de top10 en of jij de ‘next in line’ bent die het verdiend. In de praktijk ligt het er vooral aan hoeveel kijkers je waarschijnlijk gaat trekken. Overeem komt wat dat betreft in aanmerking met zijn belts in Dream, Strikeforce, K1. Een indrukwekkende overwinning op ‘Bigfoot’ (zoals op Lesnar) zal hem zeker in aanmerking laten komen.

  3. Overeem heeft het opzich wel verdiend, hij heeft al niet meer verloren sinds eind 2007. Bovendien heeft hij 3 andere belts. En ik denk ook wel dat Overeem een grote payperview buy is.

    Alleen kan je hem moeilijk er gelijk voor laten vechten nadat hij testosteron heef misbruikt.

      • En dan komt eerst UFC 156 op 2 februari nog. Laten we eens aannemen dat Overeem wint en zijn titleshot krijgt. Dan zal het waarschijnlijk pas op zijn vroegst in mei of juni gebeuren en het zou me niks verbazen als het nog later is.