Thiago Silva vs. Bigfoot?

0
1025

antonio silva

Na UFC on FUEL TV 10 van afgelopen zaterdag hebben twee Braziliaanse vechters ruzie. Het gaat hier om Thiago Silva, die van Rafael Cavalcante won in een grudge match, en Antonio “Bigfoot” Silva. De voormalig teamgenoten lijken zelfs tegen elkaar te willen vechten.

Na het gevecht met Cavalcante werd Thiago Silva uitgedaagd door Antonio Silva via Twitter. Later via Fighters Only maakte Silva duidelijk waarom hij zijn landgenoot heeft uitgedaagd. Op de post-fight persconferentie van UFC on FUEL TV 10 liet Thiago weten een gevecht met zijn voormalig teamgenoot te accepteren, op light heavyweight.

Het grote obstakel voor een gevecht is duidelijk. Thiago is een light heavyweight terwijl Antonio een heavyweight is. En niet zomaar een heavyweight, een heavyweight die moeite heeft om op heavyweight te komen. “Bigfoot” lijkt desondanks zo gemotiveerd om zijn voormalig teamgenoot een lesje te willen leren, dat hij zelfs zijn dokter heeft gevraagd of het veilig is om eenmalig op 205 pond, oftewel 93 kilogram, te vechten.