Thiago Santos tegen Jimi Manuwa op UFC Fight Night 137

0
381
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

De hoofdpartij van UFC Fight Night 137 is gered. Thiago Santos vervangt de geblesseerde Glover Teixeira op 22 september in Sao Paulo, meldt ESPN. Marreta gaat een gewichtsklasse zwaarder vechten tegen Jimi Manuwa.

Teixeira moest afzeggen voor het gevecht met Poster Boy wegens een schouderblessure. Mogelijk moet de nummer acht van de UFC-lichtzwaargewichtranglijst onder het mes.

Santos staat twaalfde op de ranglijst voor UFC-middengewichten. De Braziliaan won vijf van zijn laatste zes gevechten. In zijn meest recente optreden herstelde hij zich van een verliespartij tegen David Branch door Kevin Holland te kloppen op UFC 227.

Manuwa verloor zijn laatste twee gevechten tegen Volkan Oezdemir en Jan Blachowicz, waardoor hij vijfde staat op de ranglijst van lichtzwaargewicht.

UFC Fight Night 137 is ook het podium van een belangrijk gevecht voor vrouwelijke bantamgewichten tussen Tonya Evinger en Ketlen Vieira, de huidge nummer twee in de UFC. Evinger vecht haar eerste partij sinds het verlies tegen Cris Cyborg op UFC 214 voor de UFC-vedergewichttitel.