The Voice vs. The Reem

3
397

Michael Schiavello heeft onlangs Alistair Overeem geïnterviewd over van alles en nog wat. In een tweetal trailers zag je een combinatie van paardenvlees en steroïden voorbij komen. Nu is de documentaire af. Check it out!

[flv:http://www.youtube.com/watch?v=dzZvQLAxxvo 520 380]

3 COMMENTS

 1. geweldig interview.

  hoop dat een hoop overeem haters uit amerika dit interview ook zien en gaan inzien wat voor een geweldige persoonlijkheid en vechter Alistair is.

  ben het daarom ook roerend eens met Bas Rutten, wanneer hij bij inside mma altijd Overeem op nr1 op zijn lijst heeft staan.

  kan ook echt niet wachten tot Overeem bij de UFC zit, enige echte tegenstanders van formaat (in mijn ogen) in de heavyweight division voor Alistair op dit moment zijn: Cain Velasquez en Junior dos Santos, waarvan Cain het grootste gevaar is. Cain heeft zoals iedereen weet een geweldig uithoudingsvermogen, kan geweldig worstelen en kan staand ook prima overweg.
  Echter denk ik dat alistair, vooral door zijn power en stand up skills, maar ook zeker door zijn goeie conditie en prima ground game toch echt de beste Heavyweight van de wereld is op dit moment.

  Ush