Tai Tuivasa heeft oog op gevecht met Stefan Struve

0
591
Foto: Cho Tang www.mmaplanet.nl

Ondanks twee verliespartijen hoeft Stefan Struve niet te klagen over interesse. Tai Tuivasa heeft een nieuwe overeenkomst voor vier gevechten afgesloten met de UFC en zegt tegen SportingNews dat hij graag tegen The Skyscraper wil vechten.

“Ik vecht tegen iedereen die tegenover mij staat, maar nog niet in de top tien – tot ze me betalen. Ik denk dat ik het waard ben. (Ik wil) Stefan Struve, zoiets. Gasten met een beetje naam en niet te ver vooruit”, aldus Tuivasa.

“Ik vecht tegen iedereen in de top tien, maar dat moet ik verdienen. Als ik mijn volgende paar knock-out krijg, ga ik naar de top tien. Dat is het plan.”

Struve verloor afgelopen zaterdag zijn tweede gevecht op rij op UFC 222 van Andrei Arlovski. In september maakte Alexander Volkov een einde aan Struve’s zegereeks van twee gevechten in Ahoy. Hierdoor staat de Beverwijker twaalfde op de UFC-zwaargewichtranglijst, twee plekken boven Tuivasa.

Bam Bam won zijn twee UFC-gevechten door Rashad Coulter en Cyril Asker te kloppen. Tuivasa versloeg beiden via knock-out in de eerste ronde. Nu kijkt de 24-jarige Australiër omhoog naar de mogelijkheid op een gevecht met een gerangschikte tegenstander.