Struve vs. Miocic main event op UFC on Fuel 5

0
625

Stefan Struve zal voor het eerst in zijn UFC loopbaan in de main event staan van een event. In Nottingham zal de lange Nederlander het opnemen tegen Stipe Miocic. UFC on Fuel TV 5 zal op 29 september plaatsvinden in de Capital FM arena. Naast Struve en Miocic zullen er ook de nodige Engelsen aan de bak komen.

Struve zal tegen Miocic zijn vierde overwinning op een rij proberen te boeken en zijn negende overwinning in de UFC. Zijn laatste overwinning op UFC 146 maakte hij kort werk van Lavar Johnson. Binnen 65 seconde ging Struve naar zijn guard om vervolgens snel toe te slaan met een armbar. Na dit gevecht mocht Miocic zijn ongeslagen record verdedigen tegen Shane Del Rosario. Miocic won via TKO in de tweede ronde en breidde zijn record uit naar 9-0 en zijn UFC record naar 3-0.

Naast deze zwaargewichten in de main event zullen ook bantamweights Brad Pickett en Yves Jabouin het tegen elkaar opnemen en TUF 15 veteraan Andy Ogle zal het opnemen tegen TUF 14 veteraan Akira Corassani op featherweight. Daarnaast zal Paul Sass het opnemen tegen Matt Wiman, Duane Ludwig tegen Che Mills en Jason Young tegen Robbie Peralta. Dan Hardy zou het ook gaan opnemen tegen Amir Sodallah, maar Hardy doet daar zelf nogal geheimzinnig over op Twitter.