Struve: ‘Mijn maag was de hele dag een beetje in de war’

0
774

UFC post-fight persconferentie

Stefan Struve heeft zijn eerste overwinning sinds september 2012 geboekt. De Nederlander versloeg Antonio Rodrigo Nogueira, maar makkelijk was het niet. ‘The Skyscraper’ had last van zijn maag en was nogal uitgedroogd.

“Mijn maag was de hele dag een beetje in de war door stress”, aldus Struve op de persconferentie achter. “Na de busrit naar het stadion deed ik een dopingcontrole en moest ik overgeven. Ik gok dat ik ongeveer acht pond water verloren ben. Het stopte ongeveer vijf minuten voor het gevecht. Ik was dus een beetje uitgedroogd, maar uiteindelijk was het toch een overwinning. Goed om terug te zijn.”

Hierna kwam een vraag over een mogelijk gevecht met Antonio Silva in Japan. Momenteel denkt “The Skyscraper” daar nog niet over na: “Ik heb nu wat blessures om te behandelen, maar er zijn niet zoveel anderen dus uiteindelijk denk ik dat we elkaar toch gaan ontmoeten. Maar Japan (27 september) is het nog te vroeg vanwege de blessures.”

Ronda Rousey, Mauricio Rua, Demian Maia, Bethe Correia, TUF: Brazil-winnaars Reginaldo Vieira en Glaico França zijn ook aanwezig. Cláudia Gadelha en Antonio Silva zijn er ook, voor spek en bonen.