Strikeforce plant mega-show voor januari

0
524

De laatste twee events van Strikeforce werden geschrapt waardoor de geruchten rond zouden gaan dat het einde van de organisatie in zicht is. “Elk nadeel heb z’n voordeel”, aldus Johan Cruijff, wat ook voor deze situatie geldt. Scott Coker heeft namelijk onthult aan MMAfighting.com dat Strikeforce een event aan het plannen is met de grootste sterren van de organisatie:

“We’re looking at a show in January with Daniel Cormier, Luke Rockhold and Gilbert Melendez, and don’t be surprised to see Ronda Rousey and Nate Marquardt as well.”

In september werd Strikeforce: Melendez vs. Healy afgelast vanwege een blessure aan de huidige Strikeforce lightweight champion. Hierdoor besloot Showtime om de stekker eruit te trekken. Dit werd bekend gemaakt op 22 september, een week voordat het event zou plaatsvinden. Niet lang daarna zou bekend worden dat door blessures aan Frank Mir en Luke Rockhold er ook een einde gemaakt zou worden voor een gepland Strikeforce event in november.

Melendez gelooft dan klaar te kunnen zijn om weer in de Strikeforce kooi te stappen. Luke Rockhold zal dan in ieder geval weer hersteld zijn. Daniel Cormier hoopt alsnog op een gevecht met Frank Mir, zijn status is onbekend.