Strikeforce HW Semi-Finals

1
470


Morgen is het weer zover. Dan gaat het Strikeforce Heavyweight Tournament verder met de halve finales.

BARNETT (30-5) VS. KHARITONOV (18-4)
‘Babyface’ Barnett neemt het deze ronde op tegen hard-hitter Kharitonov. Barnett heeft al vaker uitgesproken dat hij de finale zou halen en het op zal nemen tegen Silva. Maar dan moet hij eerst langs Kharitonov, die zijn vorige partij zeer makkelijk won van Andrei Arlovski. Barnett heeft zijn plaats te danken aan een overwinning op Rogers, door hem te submitten.

SILVA (16-2) VS. CORMIER (8-0)
Wie kan de upcoming man stoppen? Beest Silva neemt het op tegen de vervanger van Alistair Overeem, Daniel Cormier. Cormier’s vorige ronde tegen Jeff Monson was er een om niet snel te vergeten. Het gemak waarmee hij won was indrukwekkend. Nog indrukwekkender is de dominantie van Silva, die zijn tegenstanders werkelijk tot pulp slaat. Kijk maar naar zijn vorige partij tegen de legende Fedor, die door de dokter gestopt werd.

Overige partijen:

Ronaldo Souza (14-2-1) vs. Luke Rockhold (7-1)
Mo Lawal (7-1) vs. Roger Gracie (4-0)
Pat Healy (26-16) vs. Maximo Blanco

Preliminary card:
Mike Kyle vs. Marcos Rogerio de Lima
Rafael “Feijao” Cavalcante vs. Yoel Romero
Evangelista “Cyborg” Santos vs. Jordan Mein
Amanda Nunes vs. Alexis Davis
Dominique Steele vs. Chris Mierzwiak

1 COMMENT

  1. Leuke card met leuke gevechten, maar Overeem’s afwezigheid aan dit toernooi maakt het hele toernooi een heel stuk minder indrukwekkend.
    zelf ben ik erg nieuwsgierig naar de Kharitonov – Barnett, beide heren kunnen het gevecht eindigen op hun gebied, typische Striker vs Grappler match up.
    Verder ga ik ervan uit dat Silva Cormier domineert op dezelfde manier als hij dat deed bij Fedor, en ik denkt dat Souza ook weinig moeite gaat hebben met Rockhold.