Sonnen en Bisping coaches voor TUF 14?

2
663

Zelf moest ik het twee keer lezen om het te geloven. Het is maar een gerucht, maar als het waar is kunnen we nog een leuke veertiende seizoen van The Ultimate Fighter gaan zien. Hoe dat? Geruchten gaan dat Chael Sonnen en Michael Bisping de coaches worden van TUF 14. Als dit gebeurd dan vechten de twee kemphanen het later uit tegen elkaar om te bepalen wie een titleshot krijgt tegen Anderson Silva.

Toen de UFC bekend maakte dat Junior Dos Santos en Brock Lesnar de coaches werden voor het dertiende seizoen van de successerie ‘The Ultimate Fighter’ bracht dat nogal wat controversie met zich mee. Junior Dos Santos was al verzekerd van een titleshot tegen Cain Velasquez en Brock Lesnar staat niet bekend als het type dat veel voor de camera’s wil verschijnen. Uiteindelijk is het toch gebeurd en Dos Santos en Lesnar maken op UFC 131 uit wie tegen Cain Velasquez gaat vechten om de UFC Heavyweight title.

Als dit gerucht waar is neemt het nogal wat met zich mee. Het zou heel apart zijn aangezien beide vechter nogal wat met zich meebrengen qua problemen. Sonnen is natuurlijk bekend van zijn gevecht (en trashtalk) tegen Anderson Silva, doping gebruik en gelddrukkerij. Daarnaast staat hij bekend als één van de beste trashtalkers in de game. Voor het gevecht tegen Anderson Silva, heeft hij Silva helemaal de grond in geboord om vervolgens in de laatste ronde van het gevecht op te geven na een Triangle van Anderson.

Voor Michael Bisping zou dit het tweede seizoen zijn als coach nadat hij in seizoen 9 coachte tegen Dan Henderson. Zelf is hij de winnaar van seizoen 3 van de serie. Bisping staat bekend als een heethoofd en ook als iemand die niet op zijn mond is gevallen. Het meest recente voorbeeld is natuurlijk tegen Jorge Rivera afgelopen februari. In Sydney gebruikte volgens velen apart een illegale knie naar Rivera’s hoofd toen Rivera nog op de grond lag. Rivera wilde door en ging vervolgens TKO. En wat daarna gebeurde is onderhand wel bekend voor iedereen.

Dus je hebt een steroïde gebruikende Amerikaan die bekend staat om zijn grote bek tegen een Engelse heethoofd die niet bang is om een overtreding te maken om te winnen. Stop dit een één huis voor zes weken en je hebt het ideale concept voor vuurwerk. Maar nogmaals, het zijn maar geruchten.

 

2 COMMENTS