Siyar Bahardurzada niet op UFC 142

0
693

Golden Glory vechter Siyar Bahardurzada zal zijn UFC debuut nog even moeten uitstellen. Oorspronkelijk was hij gepland voor een gevecht met Erick Silva op UFC 142 in Rio de Janeiro, maar een blessure gooit roet in het eten. Zijn plek zal worden ingenomen door Carlo Prater.

Bahardurzada is niet de enige afmelding: de Bulgaarse licht zwaargewicht Stanislav Nedkov kan door visa problemen niet in actie komen tegen Fabio Maldonado. Hoewel hij de vorige keer in Brazilië wel bij was op UFC 134, zal hij dit keer dus voorbij moeten laten gaan. Maldonado zit op dit moment nog zonder tegenstander. Paulo Thiago kan ook niet verschijnen in Rio een elleboog uit de kom. Tijdens worsteltraining krijg hij de blessure en zal niet tegen Mike Pyle kunnen vechten. Ricardo Funch zal zijn UFC debuut hierdoor maken.

Tot slot kan de Engelse zwaargewicht Rob Broughton kan ook niet in actie komen door een blessure. Zijn vervanger tegen Edinaldo Oliveira zal Gabriel Gonzaga zijn. Gonzaga vocht ooit nog voor de titel tegen Randy Couture nadat hij Cro Cop knock-out kreeg met een prachtige highkick. Na verliespartijen tegen Brendan Schaub en Junior Dos Santos werd “Napao” ontslagen in oktober door de UFC, en maakte hij bekend dat hij met pensioen zou gaan. Een jaar later op 8 oktober vocht hij weer tegen Parker Porter, die hij won via een arm-triangle choke, waardoor hij zijn comeback in de UFC mag gaan maken.