Siyar Bahadurzada verlaat Golden Glory

2
1076

Damn. Golden Glory verliest opnieuw een bekend lid. Siyar Bahadurzada breekt met Golden Glory management en zijn trainer Martijn de Jong. “The Killer” laat het volgende weten.

”Beste allemaal, Hierbij wil ik jullie op de hoogte stellen dat ik mijn samenwerking heb beëindigd met team en management Golden Glory. Er is een vertrouwensbreuk ontstaan. De voornaamste redenen hiervoor zijn dat ik, na een tal van loze beloftes, mijn gage en prijzengeld van Glory World Series van Mei 2011, nog steeds niet heb ontvangen. Daarnaast heeft Golden Glory mijn contract van mij weg proberen te houden met als doel dit stilzwijgend met 5 jaar te willen verlengen.

Ik heb ook gebroken met mijn trainer Martijn de Jong. Het feit dat hij deel uitmaakt van het management van Golden Glory en het Glory evenement waarvan ik mijn geld nog steeds niet ontvangen heb, voel ik mij door hem niet gesteund zoals je dat van je trainer en vriend zou mogen verwachten.

Momenteel ben ik bezig met mijn voorbereidingen voor mijn UFC debut tegen Paulo Thiago op 14 April in Zweden. Ik heb er heel erg zin in en ik beloof jullie dat het een keiharde partij zal worden.

Met vriendelijke groeten,

Siyar Bahadurzada.”

Gelukkig hoeven we niet bang te zijn niets meer van Siyar te gaan zien. Zijn partij op 14 april gaat een knaller worden! Fight of the Night!

2 COMMENTS

  1. Ik ben benieuwd of er na hem nog meer gaan volgen, zeker ook nog met Overeem in m’n achterhoofd. Vechters voelen zich misschien nu toch teveel gebonden (zakelijk/financieel)?

    Ben in ieder geval benieuwd naar zijn eerste UFC partij!