Siyar Bahadurzada krijgt andere tegenstander in Ahoy

0
684
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Siyar Bahadurzada krijgt een andere opponent op 2 september in Ahoy. Fight News Australia laat weten dat The Great vecht tegen UFC-debutant Rob Wilkinson. Bahadurzada heeft dit via social media bevestigd.

Bahadurzada maakte eerder persoonlijk bekend aan FOX Sports dat hij tegen Abu Azaitar zou vechten, die op zijn beurt zijn UFC-debuut zou maken. De Duitser verblijft momenteel in Amsterdam om zich met Mairbek Taisumov voor te bereiden, maar heeft om onbekende redenen afgezegd.

Change of opponent. Abu pulled out and now I'll be fighting Rob Wilkinson on September 2nd at UFC Rotterdam! ??

Een bericht gedeeld door Siyar Bahadurzada (@siyarized) op

De 25-jarige Wilkinson, huidig kampioen van het Australische AFC, vecht in Rotterdam zijn eerste partij in elf maanden. De ongeslagen Australiër won al zijn elf profgevechten, waarvan tien via knock-out of submissie. In zijn laatste gevecht versloeg Razor Alexander Poppeck uit Duitsland via submissie door rear-naked choke in de eerste ronde.

UFC Fight Night 115 in Ahoy sluit af met een gevecht tussen Stefan Struve en Alexander Volkov. Germaine de Randamie vecht in het co-main event weer op 135 pond tegen Marion Reneau.