Siyar Bahadurzada daagt Matt Brown uit: ‘Neem je vrouw en kinderen niet mee’

0
593
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Matt Brown versloeg Diego Sanchez afgelopen zaterdag met een keiharde elleboog op UFC Fight Night 120, waarna de The Immortal nog in het midden liet of hij stopt of doorgaat met vechten. Mits de 36-jarige Amerikaan nog een keer de Octagon wil instappen, kan hij vast rekenen op een vrijwilliger die tegen hem wil vechten: Siyar Bahadurzada.

The Great liet via social media weten dat hij het graag tegen de Amerikaanse routinier wil opnemen, maar waarschuwde hem tegelijkertijd ook:

“Hey @IamTheImmortal (Matt Brown) als je nog steeds vecht, neem wat rust en laten we vechten eind januari of begin februari. Ik geef je een waardig afscheid van de sport. Neem je vrouw en kinderen niet naar het gevecht dit keer. Je bent een slimme man. Je weet wat ik bedoel!”, twitterde Bahadurada op maandagmiddag.

Voor het gevecht tussen The Immortal en Sanchez, liet Brown weten dat hij zou stoppen met MMA. Daar kwam hij vlak voor het gevecht weer op terug. De Amerikaan zei naderhand dat hij de komende periode zal nemen om tot een besluit te komen over zijn toekomst.

The Great won afgelopen september zijn eerste gevecht sinds maart 2016 in Ahoy door UFC-debutant Rob Wilkinson te verslaan in het co-main event van UFC Fight Night 115. Dit was een gevecht op middengewicht, maar Bahadurzada liet op de afsluitende persconferentie van het evenement weten dat de UFC-weltergewichttitel zijn doel is.

In januari en februari heeft de UFC zeven evenementen gepland. Als Bahadurzada zijn zin krijgt, zou het gevecht op UFC 220 (20 januari in Boston), UFC on FOX 27 (27 januari in Charlotte), UFC Fight Night 125 (3 februari in Belem) of UFC 221 (11 januari in Perth) kunnen plaatsvinden.