Sijara Eubanks blijft op UFC 230, vecht tegen Roxanne Modafferi

0
375
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Sijara Eubannks vecht op 3 november nog steeds in Madison Square Garden op UFC 230. Sarge neemt het niet op tegen Valentina Shevchenko voor de UFC-vlieggewichttitel, maar tegen Roxanne Modafferi. Dit meldt Newsday.

Eubanks was in voorbereiding op een gevecht met Jessica Eye op UFC 232, tot de UFC haar een titelgevecht met Shevchenko in de hoofdpartij van het evenement gaf. The Bullet zou vechten tegen Joanna Jedrzejczyk op UFC 231 voor de gordel, maar omdat het evenement in New York nog geen afsluiter had, werden Shevchenko en Eubanks tegen elkaar gezet.

De Amerikaanse kon precies een week van haar status als afsluiter genieten, want na de aankondiging van het titelgevecht tussen UFC-zwaargewichtkampioen Daniel Cormier en Derrick Lewis, kreeg Shevchenko haar titelgevecht op UFC 231 terug tegen Jedrzejczyk.

Dit leidde tot grote frustratie bij de huidige nummer vier van de UFC-vlieggewichtranglijst, die dit liet merken via Twitter.

Ook Twitteraars die haar erop aanspraken moest het ontgelden.

Maar na de aankondiging van haar nieuwe partij lijkt Eubanks weer afgekoeld.

In Modafferi treft Eubanks de nummer zeven van de UFC-vlieggewichtranglijst. The Happy Warrior won haar laatste partij van Barb Honchak via TKO in de tweede ronde op de TUF 27 Finale. Hiermee boekte ze haar eerste zege in de UFC.