Shinya Aoki vs. Eddie Alvarez

0
475

Een rematch tussen lightweights Eddie Elvarez en Shinya Aoki staat gepland voor Bellator 66 op 20 april. Het paar ontmoette al eens een keer op 31 december 2008 op Dynamite 2008 waar Aoki won via een Heel hook in 92 seconden. 3 en een halfjaar later is er een verbaal akkoord gekomen voor de rematch.

Alvarez en Aoki worden gezien als twee van de beste lichtweights buiten de UFC. Alvarez maakte furore in Bellator waar hij het eerste lightweight tournament won. Na de match met Aoki stond hij op het allereerste Bellator event in de eerste ronde. Na het winnen van het Bellator toernooi won hij vijf gevechten op een rij, waarna hij zijn eerste verliespartij had tegen Michael Chandler. In deze potentiele match of the year verloor hij zijn Bellator titel die hij voor twee en een half jaar hield.

Shinya Aoki heeft sinds zijn overwinning op Alvarez een record van 11-2. Hij won de DREAM lightweight titel en won veelal door zijn sterke grappling skills en submissions skills. Op Bellator 66 zal hij zijn Bellator debuut maken in wat waarschijnlijk de main event zal worden van dat event. Waar het zal plaatsvinden is nog niet bekend

De eerste match tussen Alvarez en Aoki: