Scott Coker: ‘We denken aan een Nederlands Bellator-evenement in 2018’

0
772
Foto: YouTube

Scott Coker heeft meer duidelijkheid gegeven over een bezoek van Bellator aan Nederland. In gesprek met Marloes Coenen namens Spike TV Nederland vertelt de president van Bellator dat gemikt wordt op een evenement in het eerste kwartaal van 2018.

Toen Coenen vroeg naar een evenement in Amsterdam gaf Coker het tipje van de sluier: “We hebben een goed gesprek met Spike Nederland gehad. Ze waren erg genereus om ons uit te nodigen. Ik denk dat we in het eerste kwartaal van 2018 langskomen voor een groot evenement.”

Coker liet ook weten erg uit te kijken naar het bezoek aan Nederland: “Dat zou fantastisch zijn. Denk maar eens na hoeveel goede vechters daar vandaan komen. Toen ik voor K-1 werkte waren de Nederlandse vechters dominant.”

Tel-Aviv
Deze uitspraak ligt in lijn met wat Coker afgelopen november tegen EPIC MMA zei na de persconferentie van Bellator 164 in Tel-Aviv: “We gaan naar Nederland, maar weten nog niet of het in 2017 zal zijn. Het is wel een doelwit, maar ik kan nog geen exacte datum noemen. Hopelijk komen we in de komende achttien maanden.”

UFC achterna
Bellator gaat de UFC hiermee achterna. Vorig jaar mei organiseerde ‘s werelds grootste MMA-organisatie een evenement in de Rotterdamse AHoy met UFC Fight Night 87. Op 2 september staat het volgende evenement gepland.