Scott Coker kondigt reserves voor Bellator-toernooi aan

0
381
Foto: Bellator/Lucas Noonan

Cheick Kongo en Javy Ayala zijn de reserves voor de Bellator grand-prix. Dit heeft Scott Coker aangekondigd na Bellator 192 op de afsluitende persconferentie van het evenement.

Kongo vocht zijn laatste partij op Bellator 179, waar hij won van Augusto Sakai. Dit was de vijfde overwinning op rij voor de 42-jarige Fransman, allemaal via jurybesluit. Zijn laatste verliespartij leed hij tegen Muhammad Lawal, een van de deelnemers aan het toernooi.

Ayala maakte naam toen hij Sergei Kharitonov in zestien seconden knock-out sloeg op Bellator 163. Eye Candy vocht op Bellator 183 zijn laatste partij tegen Roy Nelson. Toen won Nelson via jurybesluit.

Sonnen door
Chael Sonnen kwalificeerde zich als eerste voor de halve finales van het evenement op zaterdag door Quinton Jackson te verslaan. Verwacht wordt dat hij tegenover de winnaar van het gevecht tussen Frank Mir en Fedor Emelianenko gaat.

In de andere helft van het toernooi staat Nelson tegenover Matt Mitrione. De winnaar van die partij staat tegenover de winnaar van Lawal tegen Bellator-lichtzwaargewichtkampioen Ryan Bader.

Coker zei dat er nog meer vechters uitgenondigd zullen worden als reserves.

Wedden
Voordat het toernooi begon werden de favorieten voor dit toernooi aangekondigd. Een van de opties was om te wedden op een reserve, hoewel de namen van alle reserves nog niet aangekondigd waren. Toch leverde een reserve-vechter minder op dan inzetten op Sonnen, Jackson of Lawal.