Ryan Bader tekent bij Bellator

0
618
Foto: Mark Nolan/Zuffa LLC via Getty Images

Ryan Bader verlaat de UFC. De Amerikaan heeft een contract getekend bij Bellator, aldus MMAjunkie via Bellator-president Scott Coker. Over het debuut van Darth is nog niets bekend.

Bader (33) was een vaste naam in de UFC nadat hij in 2008 het achtste seizoen van The Ultimate Fighter won. Hij won vijftien van zijn twintig optredens in ‘s werelds grootste MMA-organisatie, maar kreeg nooit een titelgevecht. Zijn laatste twee gevechten tegen Ilir Latifi en Antonio Rogerio Nogueira zette hij om in winst via knock-out.

Bader gaat onder andere Benson Henderson, Rory MacDonald en Lorenz Larkin achterna, die de UFC ook verruilden voor Bellator.

Dana White
UFC-president Dana White hield sinds vorige maand al rekening met een vertrek van Darth. “We hebben Ryan Bader verteld dat hij klaar voor vertrek was. We wisten de hele tijd al dat hij naar Bellator zou gaan. Ik denk dat Bellator een goede plek is voor Ryan Bader. Op dit punt van zijn carrière denk ik dat dit de juiste stap is voor hem”, aldus White op 3 februari tegen USA TODAY Sports.