Royce Gracie wil Matt Hughes

6
781

Het is duidelijk dat Royce Gracie niet wil zeggen tegen wie hij graag wil vechten. Het is ook duidelijk dat hij het heel erg moeilijk vindt om zijn mond te houden. Afgelopen week was Royce te gast bij Inside MMA en sprak over zijn aankomende gevecht. Hoewel hij het niet letterlijk zei, is het duidelijk dat hij graag tegen Matt Hughes wil vechten. Kijk zelf maar.

Wat dacht Michael Schiavello trouwens, toen hij een deel van zijn baard blondeerde… Hoorde ik daar iemand “douchebag” roepen?

6 COMMENTS

  1. Hoe kom je erbij om Lytle tegen een legende te zetten? Wat heeft Lytle nou gedaan om dat te verdienen? (Behalve zoals je al zegt goede fights).
    Ik heb liever een grote naam erbij. En dan niet Hughes, die verpulverd Royce zoals in het 1ste gevecht.

    • Lytle is geen legende, heb ik ook nooit gezegd joh. Chris Lytle maakt gewoon goede gevechten tegen wie dan ook. Lytle maakt het niet uit waar het gevecht naartoe gaat, moet hij naar de grond met Gracie, geen probleem, doet die het daar. Daarom is die gast zo cool.

      Maar goed, liever Serra, eerste Amerikaan met een black-belt van Renzo Gracie. Volgens mij als je een black belt krijgt van Renzo Gracie, Ben je ook heeel goed in BJJ. Zie Serra, Shields, Diaz, Almeida