Ronda Rousey coacht tegen Tate of Zingano voor TUF 18

5
1525

Ronda Rousey zal samen met Miesha Tate of Cat Zingano het achttiende seizoen van The Ultimate Fighter coachen. De vrouwen zullen de eerste vrouwelijke coaches zijn voor een seizoen van TUF. Dana White maakte dit bekend aan het einde van de prelims voor UFC 158 op FX.

De deelnemers van dit seizoen zullen ook voor het eerst vrouwelijke vechters zijn. Vrouwen uit de bantamweight divisie zullen het huis gaan delen met mannen uit de bantamweight divisie (volgens Joe Rogan niet zo een goed idee). De open try-outs zullen op 15 april plaatsvinden in Las Vegas.

Cat Zingano en Miesha Tate zullen het dus, naast een titelgevecht met Ronda Rousey, ook tegen elkaar opnemen voor een plek als coach van TUF. Tate en Zingano zullen het op The Ultimate Fighter 17 finale tegen elkaar opnemen. Eerder werd al bekend dat er een titelgevecht voor beide vechters op het spel staat. Miesha Tate vocht al een keer eerder tegen Rousey op 3 maart 2012 voor de Strikeforce womens bantamweight title. Cat Zingano zal tegen “Cupcake” haar debuut onder Zuffa maken.

5 COMMENTS