Ross Pearson en George Sotiropoulos coaches The Sm-Ashes

0
703

Ross Pearson en George Sotiropoulos zullen de coaches worden voor TUF: “The Sm-Ashes”. De 130-jarige cricket rivaliteit tussen Engeland en Australië zal ook te zien zijn in een speciale editie van The Ultimate Fighter. Dana White heeft dit woensdag bekend gemaakt

Verwacht wordt dat Ross Pearson, winnaar van TUF seizoen 9: United States vs. United Kingdom, terug zal gaan naar lightweight om het tegen zijn concurrerende coach op te nemen. Pearson’s laatste twee gevechten waren op featherweight: een decision win op UFC 141 tegen Junior Assunção en een TKO verlies tegen Cub Swanson op UFC on FX 4.

George Sotiropoulos vocht voor het laatst op UFC 132 waar hij in een minuut knock-out werd geslagen door de Braziliaan Rafael dos Anjos. Sotiropoulos zou op UFC 144 zijn comeback maken tegen Takanori Gomi, maar door een blessure ging dit gevecht niet door. Zelf deed hij mee aan seizoen 6 waar hij het tot de halve finale haalde. Toentertijd was hij de favoriet om de finale te halen, maar verloor via TKO van Tommy Speer.

The Smashes zal worden uitgezonden op FX in Australië. De deelnemers aan dit seizoen zullen lightweights en welterweights zijn.