Ronda Rousey vs. Liz Carmouche main event op UFC 157

1
1216

Ronda Rousey en Liz Carmouche zullen in de hoofdpartij staan van UFC 157. Rousey is sinds donderdag de officiële UFC-bantamgewichtkampioene en kreeg haar riem gepresenteerd op de persconferentie van UFC on FOX 5. Rowdy zal haar nieuwe titel op 23 februari verdedigen tegen Carmouche in de Honda Center in Anaheim.

Rousey vs. Carmouche zal de geschiedenisboeken ingaan als het eerste MMA-gevecht in de UFC tussen vrouwen. Hoewel iedereen dacht aan een gevecht tussen Rousey en Cyborg werd dat door de Braziliaanse ontkracht. Cyborg geeft aan dat ze wel naar 135 pond wil, maar heeft daar tijd voor nodig.

White zei dat Carmouche de enige was die wel wil en dus ook het gevecht krijgt. Rousey gelooft dat een gevecht met Cyborg nog plaatsvinden en is daar niet al te ongeduldig voor.

Girl-Rilla vocht een keer voor de Strikeforce bantamgewichttitel inn mei 2011. Toen liet Marloes Coenen haar in de vierde ronde aftikken door middel van een triangle choke na drie lastige ronden voor de Nederlandse. Carmouche won sindsdien twee van drie gevechten tegen Ashleigh Curry en Kaitlin Young. Haar verliespartij tegen Sarah Kaufman.

1 COMMENT