Ronda Rousey vs. Liz Carmouche main event op UFC 157

1
982

Ronda Rousey en Liz Carmouche zullen in de main event staan van UFC 157. Rousey is nu officieel de UFC women’s bantamweight champion en kreeg haar riem gepresenteerd op de persconferentie van UFC on FOX 5. Ze zal haar nieuwe titel verdedigen tegen Liz Carmouche op 23 februari in de Honda Center in Anaheim op 23 februari.

Rousey gedeelte vanaf 29:13.

Rousey vs. Carmouche zal de geschiedenisboeken ingaan als het eerste MMA gevecht in de UFC tussen vrouwen. Hoewel iedereen dacht aan een gevecht tussen Rousey en Cyborg werd dat door de Braziliaanse ontkracht. Zij geeft aan wel naar 135 pond te willen, maar heeft daar tijd voor nodig. White zei dat Carmouche de enige was die wel wil en dus ook het gevecht krijgt. Rousey gelooft wel dat een gevecht met Cyborg zal plaatsvinden en is daar niet al te ongeduldig voor.

“Girl-Rilla” is een voormalig number 1 contender voor de Strikeforce bantamweight championship. In mei 2011 vocht ze tegen Marloes Coenen die haar in de vierde ronde liet aftikken door middel van een triangle choke. Carmouche is sindsdien 2-1 met een verliespartij tegen Sarah Kaufman en overwinningen op Ashleigh Curry en Kaitlin Young.

1 COMMENT