Rodrigo Nogueira en Werdum coaches voor TUF: Brazil 2

0
584

Antonio Rodrigo Nogueira en Fabricio Werdum zullen de coaches zijn voor het opkomende tweede seizoen van The Ultimate Fighter Brazil. Dit meldt SportTV, waarna UFC officials het officieel maakte. Na het seizoen zullen de twee Brazilianen het tegen elkaar gaan opnemen in een rematch.

Nogueira en Werdum stonden in 2006 tegenover elkaar in de kwartfinale van het PRIDE open-weight grand-prix. Op Pride Critical Countdown Absolute won Nogueira via unanimous decision van “Vai Cavalo”. Nogueira zou het toernooi niet winnen: Josh Barnett zou in de volgende ronde van hem winnen via split-decision voordat Cro Cop Barnett TKO sloeg.

TUF: Brazil 2 zal bestaan uit welterweights en het filmen van de serie zal waarschijnlijk begin 2013 plaatsvinden. In maart van 2013 zal de eerste aflevering uitgezonden worden. Voor beide vechters zal het niet de eerste keer zijn op The Ultimate Fighter. Nogueira coachte seizoen 8 in Amerika tegenover Frank Mir, terwijl Werdum assistent coach was voor Wanderlei Silva voor TUF: Brazil 1. Lyota Machida en Shogun Rua schenen ook interesse te hebben, maar de UFC heeft voor deze weg gekozen.