Rizin 13: Horiguchi verliest kickboksdebuut van Nasukawa, Cro Cop wint weer

0
218
Foto: Cho Tang www.mmaplanet.nl

Kyoji Horiguchi maakte zaterdag zijn kickboksdebuut op Rizin 13 en verloor deze. De voormalig UFC-vechter nam het op tegen de Japanse superster Tenshin Nasukawa en hield het drie ronden met hem uit, maar verloor uiteindelijk via de jury. Op hetzelfde evenement boekte Mirko Cro Cop zijn negende zege op rij.

Nasukawa vocht en won de 27ste kickbokspartij van zijn loopbaan, maar had het niet zo makkelijk tegen de MMA-vechter als velen misschien vooraf dachten. Ook had hij mogelijk een punt aftrek moeten krijgen voor twee trappen in het kruis, maar daar kwam hij mee weg.

Cro Cop vocht in Saitama tegen Roque Martinez en had een kleine vijf minuten nodig om hem te verslaan. De 44-jarige Kroaat won door een snee. Hiermee bouwt hij de langste winreeks uit zijn loopbaan, waarbij de jury niet een keer aan te pas kwam, verder uit.

Cro Cop vocht voor het eerst sinds zijn knieoperatie van eerder dit jaar die hem van Bellator 200 hield.

Cruickshank klopt Brandao
UFC-veteranen Diego Brandao en Daron Cruickshank namen het ook tegen elkaar op en dat eindigde op harde wijze met een knie van laatstgenoemde in het begin van de tweede ronde.