Reza Madadi 18 maanden de cel in

0
764

Reza Madadi

Reza Madadi zal voorlopig niet in de octagon stappen. De UFC-lightweight is veroordeeld tot 18 maanden cel vanwege zijn aandeel bij een inbraak van een tassenwinkel, aldus Kimura.se. In de video hieronder is te zien hoe Madadi samen met handlangers een glas breekt om vervolgens een groot aantal tassen (totale waarde van ongeveer 1 miljoen kronor, ongeveer 115.000 euro) mee te nemen.

Nadat de daders er vandoor gingen, werden zij een uur later alsnog opgepakt door de politie. Sinds mei zit Madadi in voorarrest en claimde hij onschuldig te zijn, maar de jury heeft anders besloten. Die achtte hem schuldig waardoor hij anderhalf jaar de bak in moet en moet hij samen met de andere daders een boete betalen. Vorig jaar kwam de Zweed nog positief in het nieuws door een jongetje van anderhalf jaar uit het water te redden. Madadi heeft tot 6 september om in beroep te gaan tegen de beslissing.

Madadi is 2-1 in de UFC. In zijn laatste gevecht won hij in zijn thuisland van Michael Johnson via D’Arce choke in de derde ronde. Oorspronkelijk zou “Mad Dog” het tegen Michael Chiesa op UFC on FOX 8 opnemen, maar Visa problemen vormden problemen waardoor hij vervangen werd door Jorge Masvidal.