The Reem: nieuwste episode

4
857

De bekende documentaire die gemaakt is met Alistair Overeem waarin onder anderen beelden van het doping schandaal te zien zijn. Een mooie aflevering weer. Ik krijg em niet geshared, maar kijk hem >>>HIER<<<

4 COMMENTS

 1. blijft toch een sympathieke gozer… waarom moest ie nou doping gebruiken 🙁 want lijkt me toch niet helemaal zuivere koffie.. een anti-blessure middel, dat hij in de periode vlak voor de wedstrijd nog inneemt… als je zo’n paardemiddel nodig hebt tegen de pijn lijkt me dat je ook niet in staat bent om te vechten, en over welke blessures het gaat zeggen ze ook niet… hopelijk leert hij ervan en kan hij zonder TRT of testosteron vervangers terugkomen.

  • Qoute: ”Prior to the UFC 146 press conference in March, I aggravated an old rib injury on my left side. My doctor prescribed, and I accepted, an anti-inflammatory medication that was mixed with testosterone.”

   En in zijn verklaring aan het NSAC heeft hij gezegd dat hij de injectie in zijn rug inspoot (als ik het me dat goed herinner)
   Maargoed anders vraagt hij toch TRT aan bij de NSAC, Chael kreeg er zelfs afgelopen week toestemming voor om het te gebruiken.

 2. Toch.. geen sterk betoog in mijn ogen, en als hij TRT nodig heeft om terug te komen zou dat toch wel een hele sterke indicatie zijn dat hij wel degelijk over een langere periode doping gebruikt heeft. Of is het zo dat je zelfs na het eenmalig of enkele keren gebruiken van extra testosteron al zelf niet meer genoeg aanmaakt?

  • Ik weet het niet en ik denk ook niet dat wij als fans/ amateurs de expertise hebben om te oordelen of hij echt doping gebruikt heeft over een langere periode of niet. De enige die dat weten zijn Overeem zelf en zijn naasten die heel close zijn. Maar los van het feit dat hij geschorst is blijf ik fan van hem. Ik hoop gewoon dat hij een 2e kans krijgt en alsnog voor de titel mag gaan vechten volgend jaar. Hij is en blijft 1 van de beste vechters op het moment en alles wat hij tot nu toe heeft bereikt is echt niet alleen maar aan doping toe te schrijven wat velen nu wel doen. Hij heeft wel degelijk talent en er hard voor gewerkt.