Ray Sefo gaat vechten op WSOF 4

0
586

Ray Sefo

Op het vierde World Series of Fighting evenement zal Ray Sefo zijn WSOF-debuut maken. Opvallend aangezien de Nieuw-Zeelander de president is van de jonge organisatie. Dit heeft hij bekend gemaakt tijdens The MMA Hour op maandag.

“Sugar” heeft al een contract getekend en zegt dat hij nog wacht tot zijn tegenstander hetzelfde doet. Wie dit is heeft hij nog niet bekend gemaakt maar hij liet al doorschijnen dat het iemand is die oorspronkelijk op WSOF 3 zou vechten. Zwaargewichten Dave Huckaba en Rolles Gracie stonden op deze card, maar doordat Gracie een polsblessure heeft opgelopen gaat dat gevecht aankomende vrijdag niet door. Het vierde event van World Series of Fighting zal op 10 augustus in Ontario, Californië plaatsvinden.

Sefo vocht voor het laatst in een K1-gevecht met K1 regels op 10 maart 2010 tegen Cro Cop op het event ‘Mirko Cro Cop Final Fight’. Dit gevecht verloor hij toen via een decision. Zijn laatste MMA-gevecht was tegen Valentijn Overeem op Strikeforce: Fedor vs. Silva. Sefo werd toen snel naar de grond gehaald door Overeem en moest toen snel aftikken door een neck crank. Dit was de eerste verliespartij van de 42-jarige Nieuw-Zeelander na zijn eerste twee MMA-gevechten gewonnen te hebben.

Tyrone Spong zal ook op dit event in actie komen tegen Angel DeAnda. Ook dit gevecht stond gepland voor WSOF 3, maar Spong had visa problemen waardoor hij geen vol trainingskamp doen in Florida bij The Blackzilians. Hierdoor besloot hij dit gevecht niet aan te nemen en op GLORY 9 te gaan kickboksen in het light heavyweight toernooi. Gesias “JZ” Cavalcante en Tyson Griffin zullen het ook tegen elkaar opnemen.

Verwacht wordt dat Jesse Taylor, Dave Branch, Danilo Villefort en Elvis Mutapcic op het event zullen beginnen aan een klein toernooi om te bepalen wie de eerste middleweight champion wordt van de organisatie. Op 10 augustus zouden dan de halve finales plaatsvinden, aldus MMAFighting.com.