Rachael Ostovich-Berdon gewond, politie start onderzoek

0
435
Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Rachael Ostovich-Berdon kan 19 januari niet vechten tegen Paige VanZant op het eerste UFC-evenement op ESPN+. De vechtster is in het ziekenhuis beland met een gebroken jukbeen nadat ze aangevallen is door een man, laat MMA Fighting weten. TMZ Sports brak het nieuws.

De politie van Honolulu is een onderzoek gestart naar het incident, dat zaterdag- op zondagnacht plaatsvond om 02.00 uur. Hierbij is ‘een 27-jarige vrouw’ geidentificeerd als slachtoffer en ‘een 27-jarige man’ als verdachte. Mogelijk gaat het om Arnold Berdon, de man van de UFC-vechtster en tevens ook MMA-vechter (aldus MMA Fighting).

De vechtster is hierna in het ziekenhuis opgenomen voor haar verwondingen, maar is ondertussen ontslagen. Er zijn nog geen arrestaties verricht.

SuckerPunch Entertainment, het management van Ostovich-Berdon, heeft maandag laat een statement naar buiten gebracht over het incident. Daarin wordt bevestigd dat de Hawaiiaanse een oogkasfractuur en andere vewondingen heeft opgelopen, waardoor ze niet kan vechten in januari.