Profs over Sonnen-Silva 2

6
525

Hoewel de rematch tussen Anderson Silva en Chael Sonnen nog ver weg is vertellen de profs hoe zij dit opkomende gevecht zien.

6 COMMENTS

 1. Vet, shit is on…
  Ik ben wel benieuwd hoe het gaat. Chael is wel altijd super nerveus, je ziet het aan alles: Hoe doe loopt al ie binnenkomt en hoe die kijkt… Je zit al in zo’n gekenhuis in brazilië en dan ook nog eens 100.000 fans de téring…

  Ik zeg chael op G&P in ronde twee.

 2. Het verbaasd me dat iedereen denkt dat Chael zo makkelijk gaat winnen, Anderson Silva heeft 9 succesvolle title defences gehad, en vaak op spectaculaire wijze gewonnen. tuurlijk heeft Chael in hun laatste gevecht een zeer indrukwekkende en dominante impressie achter gelaten, maar dat terzijde was de beste man op sterioden en had Silva een blessure.

  • Ik vind het op zich best logisch dat iedereen dat denkt, want als je kijkt naar alle gevechten van Chael Sonnen, dan heeft hij tot het gevecht met Michael elke ronde gedomineerd door constant druk te blijven houden op zijn tegenstander (#1 all-time in UFC)

   Dit is de beste stijl tegen ‘The Spider’, aangezien hij dan niet comfortabel in het gevecht kan komen, dit zag je ook in Silva vs Sonnen I.

   En de TRT krijgt hij omdat hij ‘hypogonadism’ heeft (tenminste claimt hij en zijn dokters). Interessant stukje om er meer over te begrijpen: http://www.sherdog.net/forums/f2/t-e-vs-total-t-discrepancy-explained-graphically-1451591/

   Begrijp me niet verkeer, ben totaal geen fan van Chael, maar ik kan wel zien waarom hij de meeste kans heeft om van Silva te winnen.

 3. Begrijp me niet verkeerd, ik geef chael niet een 80-20 procent kans. Maar ik denk dat die kan winnen vanwege het feit dat qua stijlen Silva onhandig uitkomt. Maar goed, als chael hem weer niet kan finishen ben ik bang dat ie weer in een submission valt. Toch denk ik Chael.