Politie Albuquerque: Jon Jones verdachte in vluchtmisdrijf

0
806

Jon Jones is door de politie van Albuquerque als verdachte genoemd in een vluchtmisdrijf bij een verkeersongeval. Dit heeft het departement bevestigd in een persbericht. Als gevolg van de aanrijding is een zwangere vrouw naar het ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen.

“Ja, hij (Jon Jones) is een verdachte in deze zaak en we hopen hij contact met ons zoekt om zijn kant van het verhaal te doen”, aldus Simon Drobik, woordvoerder van de politie in Albuquerque, tegenover MMAFighting.com. Jones woonde voorheen Endicott in New York, maar sinds korte tijd in Albuquerque om zich compleet te richten op MMA en vooral het behalen van zijn zwarte band in BJJ.

Hiermee wordt een bericht van FrontRowBrian deels bevestigd. Jones zou volgens hem al van UFC 187 afgehaald zijn en met cocaïne op zak betrapt zijn om vervolgens te vluchten. Wat verder wel en niet klopt zal in de toekomst blijken. Via Twitter laat hij weten het één en ander fouts de wereld in gebracht te hebben.

Zie ook: ‘Jon Jones in hechtenis genomen door politie, vecht niet op UFC 187′

Reactie UFC
De UFC is op de hoogte gebracht van het incident waarin hun lichtzwaargewichtkampioen bij betrokken is. Hierop hebben zij de volgende reactie gegeven: “We zijn op de hoogte van het feit dat de politie van Albuquerque wil praten met Jon Jones over zijn mogelijke rol in een incident met een gemotoriseerd voertuig. We zijn bezig om alle feiten bij elkaar te krijgen en weerhouden ons van commentaar tot meer informatie beschikbaar is.”