Paul Daley treft aartsrivaal Michael Page deze februari in Amerika

0
249
Foto: Bellator/Lucas Noonan

Het gevecht tussen Paul Daley en Michael Page heeft eindelijk een datum en plaats. De Engelsmannen treffen elkaar volgend jaar op 16 februari, meldt ESPN. De partij vindt echter niet plaats in Engeland, maar in Uncasville (Connecticut).

Een gevecht tussen de rivalen is al jaren in de maak, maar werd nog nooit werkelijkheid. De twee vochten wel bijna tegen elkaar in Londen, maar dat was buiten de kooi op Bellator 179. Nadat Daley had verloren van Rory MacDonald, probeerde hij Page aan te vliegen in het publiek.

Page is nog ongeslagen als MMA-vechter na dertien gevechten. Op Bellator 200 klopte hij David Rickels via TKO in de tweede ronde. Daley verloor zijn laatste gevecht van Jon Fitch op Bellator 199, een gevecht dat vooral in teken stond van takedowns en een ontevreden Semtex.

Het gevecht tussen Daley en Page is een van de vier kwartfinales van het Bellator-toernooi voor weltergewichten. Douglas Lima kwalificeerde zich op 29 september voor de halve finale door Andrey Koreshkov te kloppen en is de volgende tegenstander van de winnaar van deze partij.