Pat Barry en Miguel Torres op eerste kickboksevenement van Legacy FC

0
917

Pat Barry

Pat “HD” Barry en Miguel Torres zullen kickboksen op het eerste kickboksevenement van Legacy Fighting Championships. Legacy FC-eigenaar Mick Maynard bevestigt tegenover MMAjunkie.com dat Torres op het evenement zijn kickboksdebuut zal maken en bevestigde al eerder tegenover hetzelfde medium dat Barry hier ook zal kickboksen.

Op 16 januari zal de MMA-organisatie haar eerste kickboksevenement organiseren in de Bayou Music Center in Houston. Dit evenement zal worden uitgezonden door AXS TV, het kanaal dat ook de MMA-evenementen van de organisatie uitzendt. De organisatie heeft aangegeven dat zij zich vanaf 2015 ook zullen gaan richten op kickboksen naast MMA. Valentina Schevchenko en Lindsay Haycraft zullen in de main event van dit evenement tegenover elkaar staan.

Torres, voormalig WEC bantamgewicht kampioen en veteraan van WSOF en de UFC, won zijn laatste drie MMA-gevechten op een rij en liet al geruime tijd geleden weten zijn kickboksdebuut te willen maken. Dit zou in mei plaatsvinden op een evenement van GLORY, maar daar trok hij zich van terug. Torres zal het op 16 januari opnemen tegen Angel Huerta, een bantamgewicht met zes winstpartijen in negen MMA-gevechten.

Pat Barry werd al eerder aangekondigd door de organisatie voor dit evenement. “HD” zal geleend worden van GLORY onder toestemming van de organisatie. De voormalig zwaargewicht van de UFC zal kickboksen tegen Demoreo Dennis. Barry maakte in mei van dit jaar zijn debuut in GLORY tegen Zack Mwekassa en verloor via knock-out in de eerste ronde. Een opstoot zorgde ervoor dat Barry hard knock-out ging. Barry won zestien van 23 kickboksgevechten in zijn loopbaan.

Andere gevechten die zijn aangekondigd voor dit evenement zijn de Nederlander Regian Eersel tegen Cosmo Alexandre en Michael Corley tegen Marco Pique.