Partijen van World Jiu Jitsu Expo

2
1906
Braulio Jiu Jitsu

Het is natuurlijk spijtig te noemen dat Braulio Estima tegen Nick Diaz niet doorgegaan is, maar er waren nog wel een paar interessante partijen gevochten op de Expo. Maak kennis met bekende namen uit het jiu jitsu en geniet van de partijen. Het commentaar geeft een duidelijke weergave van wat er gebeurd, het is dus als leek prima te volgen.

Als je geen zin hebt om alle partijen te kijken, kijk dan op z’n minst alleen deze partij, dit is namelijk echt de topper van de avond. Jeff Glover die normaal veel no-gi vecht neemt het op tegen Caio Terra die bekend staat om zijn snoeperij en het verslaan van tegenstanders die vele malen groter zijn dan hem:

Girl power! Kyra Gracie zet een goede partij neer tegen Alexis Davis (no-gi)

In deze partij speelde wat kwaad bloed, aan het eind hebben de deelnemers dan ook geen vriendelijke woorden voor elkaar over, er onstaat een beetje een ruzietje. Kron Gracie (zoon van Rickson Gracie) tegen Victor Estima:

Old skool tegen New Skool, Nino Schembri won de wereldkampioenschappen BJJ in het begin van de jaren 2000 en staat tegen de kampioen uit het huidige circuit Bill Cooper:

De eerste niet Braziliaanse BJJ kampioen Rafael Lovato Jr komt uit tegen de altijd sterke en gevaarlijke Lucas Leite:

2 COMMENTS