Overeem wil gelijk een UFC titelgevecht

13
476

De intentie is er duidelijk van beide partijen, het lijkt dus alleen nog een kwestie van tijd voordat Alistair Overeem richting de UFC gaat. Overeem uit zich weer over een mogelijke samenwerking met de UFC, met dit keer ook een voorkeur voor een gevecht: een titelgevecht. Verder vertelt hij ook over zijn ontslag van Zuffa en die van de andere Golden Glory vechters, een eventueel gevecht met Fedor en of hij in oktober kan vechten.

13 COMMENTS

  1. dat gaat vast niet gebeuren. Als overeem naar de ufc mag dan zal ie toch eerst wat andere tegenstanders moeten verslaan lijkt me. Hij mag dan wel een behoorlijke winning streak hebben, van de grote toppers heeft ie vooral verloren. Ik zou hem eerst tegen Mir zetten, dan tegen Carwin of Lesnar, ook gunstiger voor Overeem zodat ie eerst de UFC kan proeven. Gelijk een titelshot pakt meestal slecht uit, kijk maar naar Shields, of onlangs Belfort.

  2. denk ook opwerken met 2/3 gevechten voor hij de nr1 contender wordt.
    bijvoorbeeld vs Congo/mittrione/schaub
    dan een top 3 zoals Lesnar/Carwin
    miss dan een title-shot of eerst tegen de verliezer van JDS-Velasquez

  3. Moet het nog maar zien. Hij heeft er alle recht toe, maar (in de ogen van de Amerikanan) blaast hij wel erg hoog van de toren en om dan alleen voor een titel gevecht te gaan?? Ik ben zo bang dat Dana Twitt of Zuffa hem echt als voorbeeld gaan stellen. Ik ben het meet de meeste boven eens, eerst maar eens 2/3 keer vechten en dan naar Cain, maar of hij dat ook vindt?

  4. De beste moet ook de beste zijn, ik persoonlijk zie ze het liefst allemaal tegen elkaar vechten voor de titel! Maar in die wereld gaat het denk ik allemaal om de knaaken. Als Alistair direct voor de titel wil gaan en Golden G dat ook wil moeten ze betere marketing opzetten, maar die amerikaanen een beetje geil en ze doen alles 😉 Pak die gladde Dana hard aan, lul hem onder de tafel en daag hem uit, volgens hem telt alleen UCF in het rijtje! Zijn trots moet eens goed op de proef gesteld worden :p