Overeem vs. Junior Dos Santos op 26 mei

1
975

Pak je agenda er maar bij want op 26 mei gaat Alistair Overeem voor de UFC zwaargewicht titel tegen Junior Dos Santos. Lorenzo Fertitta heeft dit, soort van, bevestigd via Twitter. Dit zal de main event zijn van UFC 146 in Las Vegas tijdens Memorial Weekend.

Eerst leek het gevecht in juni te gaan plaatsvinden, maar het gevecht zal dus op 26 mei zijn in de MGM Grand Garden Arena. Overeem won een titelgevecht door Lesnar op 30 december met pensioen te schoppen. Lesnar voelde zich zo beroerd door de harde schoppen van Overeem dat hij die zelfs vergeleek met trappen van een paard. JDS won op 12 november van de toenmalige kampioen Cain Velasquez op het eerste UFC event op Fox. Al voor het gevecht had de Braziliaan last van zijn knie, waardoor een gevecht plannen lang duurde.

Het aftellen is dus begonnen voor Overeem en Dos Santos, nog 105 dagen en we weten wie de beste zwaargewicht van de wereld is. Alvast een voorproefje:

1 COMMENT

  1. Ben zeer benieuwd naar deze match! Komen we eindelijk te weten hoe goed Overeem werkelijk is. (vond Brock Lesnar meer een one-trick pony dan een wellrounded MMA fighter en de match tegen Werdum was teleurstellend voor beide vechters)

    Heb het idee dat JDS sneller is, maar dit blijft een potentiële Fight of the Night. Striker v.s. Striker en beide hebben ook submission wins, dus ik verwacht wel een stand-up war, maar ik sta er niet van te kijken als er een submission win komt.