Opnieuw stijging in kijkcijfers voor samenvatting GLORY 58

0
654
Foto: GLORY Sports International

Opnieuw heeft een samenvatting van GLORY het beter gedaan dan zijn voorganger. Voor de samenvatting van GLORY 58 schakelden zaterdag 83.000 kijkers in, meldt Stichting Kijkonderzoek.

Dit is een stijging in vergelijking met de samenvatting van GLORY 57 op zaterdag 25 augustus. Deze trok 65.000 kijkers, wat ook een verbetering was in vergelijking met de samenvatting van GLORY 56 (40.000 kijkers).

De best bekeken samenvatting is nog altijd die van GLORY 55, de allereerste op Veronica op 21 juli in New York. Toen schakelden 106.000 kijkers in.

Jahfarr Wilnis
GLORY 58 vond vrijdag- op zaterdagnacht plaats in Chicago met een Nederlander: Jahfarr Wilnis. De Utrechter verloor van Benjamin Adegbuyi.

In de hoofdpartij verdedigde GLORY-middengewichtkampioen Alex Pereira zijn gordel voor de derde keer door Simon Marcus te kloppen. Het evenement was live te zien op veronicatv.nl.

GLORY 59
Op 29 september staat GLORY 59 gepland in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Dit evenement zal live te zien zijn op Veronica met voor- en nabeschouwingen op locatie.

GLORY-zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven vecht in de hoofdpartij tegen Guto Inocente en Robin van Roosmalen verdedigt zijn GLORY-vedergewichttitel in een rematch tegen interim-kampioen Petchpanomrung Kiatmookao.