Nick Diaz verwijderd van UFC 137 main event, Carlos Condit versus GSP

9
428

Nick Diaz is niet opkomen dagen op de dag van de UFC 137 persconferentie. Dit is de tweede keer dat Diaz niet op aan promotie verplichtingen voldoet, en daarom heeft Dana White hem van het main event af gehaald. Dit omdat hij Dana White in persoon heeft beloofd om te doen wat hij moet doen, zo ook het promotie gedeelte. Doordat hij deze persconferentie heeft gemist, krijgt hij geen titelgevecht tegen George St. Pierre om de UFC weltergewicht titel.

Wat blijkt, Cesar Gracie, de coach van Diaz, kan hem helemaal niet vinden. Tijdens de persconferentie belde Gracie naar Dana White om hem te informeren dat zijn familie en manager Diaz niet kunnen vinden. Gracie zei het volgende:

“I apologize and I agree with what you’re doing 100-percent. We’re embarrassed. I’ve been trying to chase Nick around town. Nobody can find him.”

Om alles nog bizarder te maken dan dat het al was, laat Gracie weten dat hij ooit Diaz bij hem thuis op bezoek had, en er letterlijk vandoor is gegaan door de achterdeur. Het is nog niet bekend of de UFC Diaz gaat ontslaan.

De één zijn dood, is de ander zijn brood. Zo moet Carlos Condit hebben gedacht toen hij dat nieuws hoorde, want hij is gepromoveerd van co-main event tegen BJ Penn, naar GSP om de UFC weltergewicht titel. “The Natural Born Killer” heeft op dit moment een reeks van vier overwinningen, waarin hij in elke van zijn overwinningen overtuigender en beter leek. Met één Fight of the Night bonus tegen Rory MacDonald en twee Knock-out of the Night tegen Dan Hardy in Engeland en Dong Hyun Kim op UFC 132, heeft hij dus nu de eer om GSP van zijn troon af te stoten in de UFC weltergewichtsklasse.

De nieuwe trailer met Condit is snel gemaakt en online gezet:

9 COMMENTS

  1. Ik vind het allemaal een heel erg vreemd verhaal. ik snap dat ze hem uit de main event schoppen en ik vind het ook zeker terecht.

    Ik wil wel graag weten wat er door Diaz z’n hoofd heen ging. Hij heeft veel moeite gedaan om dit gevecht met GSP te krijgen en dan is die ineens MIA

    Ik hoop dat er binnenkort meer info over te vinden is.

  2. En daar gaat de “Super Fight” van het jaar 2011, wtf is er mis met Diaz? Zit hij aan de drugs? durft hij niet meer (ain’t scared homie!)? of is hij ontvoerd door mayhem himself uit wraak?
    het enige possitieve wat ik kan verzinnnen, is dat een eventuele Anderson Silva vs Nick Diaz nu wel mogelijk is, athans, als Dana White hem niet gaat cutten voor een actie als deze.

  3. Zeker kan Condit wel winnen, kijk naar de KO’s van Condit van de laatste paar gevechten, die gast is onvoorspelbaar en heeft een hele onorthodoxe techniek en kan iedereen KO krijgen, ik heb er zin in iig!