Nick Diaz probeert eigen promotie te starten

1
753

Nick Diaz 10

De California State Athletic Commission (CSAC) heeft bevestigd dat Nick Diaz een eigen promotie probeert op te zetten. Diaz heeft www.nickdiazpromotions.com gemaakt voor ‘WAR Mixed Martial Arts’ en daarbij ook een Twitter-account aangemaakt. Hierna heeft een official aan MMAjunkie.com verteld dat Diaz bezig is met het krijgen van een vergunning als promoter.

Diezelfde official zei hier wel bij dat er nog een hele hoop werk verricht moet worden voordat er daadwerkelijk een evenement mag plaatsvinden. Zo moet de CSAC o.a. het financiële plaatje en CV’s van betrokken personen nog goedgekeurd worden. Een antecedentenonderzoek (background check) van Diaz is al wel goed gekeurd.

Plannen voor een definitief pensioen lijken dus erg serieus voor de vechter uit Stockton. Diaz vocht voor het laatst op UFC 158 tegen Georges St-Pierre voor de UFC welterweight titel. Het gevecht verloor hij via unanimous decision, waarna hij aangaf dat alleen een rematch hem van een pensioen af zou houden. Het titelgevecht was zijn eerste gevecht na een jaar schorsing en zijn controversiële verliespartij tegen Carlos Condit op UFC 143.

1 COMMENT

  1. Het wordt verboden meer dan 5 stappen achter elkaar naar achteren te zetten, om slipperig te zijn, saai te zijn, en een hele wedstrijd niks tegen je tegenstander te zeggen.
    You heard it first, right here.