Nick Diaz doet no show voor The Voice versus

2
864

Nick Diaz 3

Michael Schiavello is diep teleurgesteld in Nick Diaz. De voormalig Strikforce welterweight champion zou geïnterviewd door de Australiër worden voor Schiavello’s programma “The Voice versus”, maar kwam niet opdagen. Dit heeft de interviewer/commentator via Twitter laten weten.

“The Voice” vloog speciaal voor dit interview naar Stockton om Diaz daar te interviewen. Dit liet hij erg blij weten via Twitter.

Precies tien uur later was de stemming van Schiavello omgeslagen. Via Twitter liet hij weten dat hij teleurgesteld is in Diaz en dat hij het onprofessionele actie vindt.

Zoals de meesten wel weten is dit niet de eerste keer dat Diaz ergens niet komt opdagen. In aanloop naar UFC 137 was de vechter uit Stockton niet aanwezig op twee persconferenties, een in Toronto en een in Las Vegas die live werd uitgezonden via internet, waardoor hij geen titelgevecht tegen Georges St-Pierre kreeg. Ook kwam hij niet opdagen voor een BJJ superfight tegen Braulio Estima op de World Jiu-Jitsu Expo. Volgens Dana White liet Diaz de crew van de Countdown show in aanloop van UFC 158 ook drie keer aan hun lot over, hoewel Diaz dit nog steeds ontkent.

2 COMMENTS