Nick Diaz is bored

9
1635


Koning badboy en Strikeforce Welterweight Champion Nick Diaz heeft het nieuwe Forza contract, een contract dat Strikeforce vechters moeten tekenen nu Zuffa Strikeforce heeft overgenomen, afgeslagen. Volgens Cesar Gracie, de manager van Nick Diaz, zal hij niet stoppen in MMA maar wordt hij niet warm van het pad wat voor hem ligt. Wel is Diaz zijn oude contract wat aangepast zodat hij niet direct op straat wordt gezet, maar zijn oude contract gaf Diaz toestemming voor pro boxing partijen, iets waar hij meer interesse in toont. In boksen is tevens meer geld te verdienen en zoals Diaz iedere show benadrukt: “I just want to get payed.”

Zijn cariere in MMA is nog te redden volgens Cesar Gracie, want Diaz heeft zelf aangegeven erg geïnteresseerd te zijn om tegen Anderson Silva te vechten en dus een gewichtsklasse hoger te gaan. Hier word ik persoonlijk erg blij van als groot fan van Diaz. Niet alleen zou de middleweight divisie een uitdaging voor hem zijn maar ook een switch naar de UFC. De middleweight en welterweight divisie staat daar bol van de goede vechters. Een probleem in welterweight is alleen dat zijn trainingspartner en buddy Jake Shields daar volgens Diaz de nieuwe kampioen wordt en hij nooit tegen hem zou willen vechten.

Of Shields de nieuwe kampioen wordt gaan we zien tijdens UFC 129, in de tussentijd hopen we maar dat Diaz bijdraaid en eerlijk ik zie hem graag in de middleweight van de UFC. Wat jullie?

9 COMMENTS

  1. Ik zou hem wel daar willen zien. Ik wil hem eigenlijk wel zien tegen heel veel vechters van de UFC, uit zowel welterweight als middleweight. 1: omdat hij goede gevechten neerzet en 2: ik gewoon wil zien hoe zijn ass gekickt wordt. Dus bijv. tegen Anderson Silva is geen slecht idee. Of een rematch met Diego Sanchez, een match tegen Mayham(eindelijk), GSP, Demian Maia, Chris Leben of tegen Jon Fitch(zelfs) zou ik niet op tegen zijn.

  2. Mwah, ik weet niet of hij echt zo overrated is hoor. Hij is echt wel goed namelijk. Het ziet er alleen nooit top klasse uit. Hij wint stand-up van Daley, dat is niet niks hoor! En zijn BJJ skills zijn ook ziekelijk goed. Ik zou hem graag tegen een top contender uit de UFC willen zien. Ik denk dat hij zeker in de top 5 beste welterweights hoort.

  3. Los wat mensen vinden van zijn persoonlijkheid, kan je niet ontkennen dat een Nick Diaz gevecht altijd leuk is om naar te kijken.
    Er zijn vechters die gaan voor punten, beslissingen en gameplans. En je hebt Nick Diaz die tegenover iedereen blijft staan boksen om ze KO te slaan.
    Zijn meesterlijke BJJ gebruikt hij alleen als de ander hem naar de grond brengt.

    Ik ben persoonlijk enorm gecharmeerd van deze vechter!