Onduidelijkheid over titelgevecht tussen Nicco Montaño en Valentina Shevchenko op UFC 228

0
442
Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Nicco Montaño heeft aangekondigd dat haar eerste titelverdediging op UFC 228 zal zijn. De UFC-vlieggewichtkampioene maakt via Instagram bekend dat ze 8 september in Las Vegas vecht tegen Valentina Shevchenko. The Bullet is daar nog niet zo zeker van.

Montaño won haar titel op de TUF 26 Finale in december, toen ze verrassend het 26ste seizoen van The Ultimate Fighter won. Sindsdien kampt ze met blessureleed, waardoor haar eerste titelverdediging lang op zich laat wachten.

Zes maanden nadat ze de titel won kondigt ze haar eerste titelpartij aan. “8 september in Vegas, Valentina. Ik ben eindelijk terug met een gezond lichaam, klaar om te gaan. Het was alleen een kwestie van tijd. Deel het, schrijf het op, neem een foto.”

Niet iedereen is zover om het gevecht al bekend te maken, zoals Shevchenko. In een reactie laat The Bullet op Instagram weten dat ze er nog niet van overtuigend dat Montaño haar handtekening gezet heeft.

“Hey Nicco, eindelijk! Teken de overeenkomst eerst. Je hebt al eens je woord veranderd. Geen vertrouwen tot ik het papier van je zie. Zie je in de Octagon!”, schrijft Shevchenko.

De UFC heeft nog niets bekendgemaakt. De organisatie heeft het evenement al officieel bekendgemaakt, maar de locatie nog niet.