Never Back Down 2 trailer

15
457

Na het tenenkrommende deel 1, komt binnenkort Never Back Down deel 2 uit. Zouden de makers er dit keer in slagen een vette MMA film te maken, zonder al dat geouwehoer over puber problematiek? Als ik de trailer zo bekijk, weet ik het nog niet…

15 COMMENTS

  1. dit word kwaliteit, zie je nu al XD ben ineens heel erg blij en trots dat ik kan zeggen dat ik 1 nooit gezien heb.

    Wel grappig dat ze todd duffee nog steeds als UFC fighter adverteren en Machida als Champ.

  2. Volgens mij was na het casten van michael jay white het budget redelijk op, ik had trouwens liever gezien dat ze een hele nieuwe film verzonnen dan een sequel op een vrij matige tiener film dat zich afspeelt in het mma wereldje.
    verder vind ik het idee dat michael jay white ass gaat kicken onder het commentaar van eddie bravo erg tof, en daarbij hoop ik dat Machida’s rol niet wordt afgedaan als een 2 minuten durende cameo…

  3. mma en film is iets wat inderdaad nog niet erg goed gelukt is, fighting was ronduit saai, never back down is te dramatisch, en warrior toont totzover een melodramatisch strijd tussen broers. De enige film die ook maar een beetje erin slaagde om mma te koppellen aan film is undisputed 2 en 3.

  4. Ik snap eerlijk gezegd sowieso de combinatie MMA en film niet. In de gemiddelde MMA fight night worden vechters geïntroduceerd met verhaal, zijn de gevechten vetter dan de gemiddelde vechtfilm (en nog eens echt ook) en gekeken naar de upsets die je af en toe tegenkomt misstaat dat niet voor een goede plottwist. Weg met die bagger en laten we voortaan UFC kaarten in de bios kijken om 04:00u ‘s nachts. Who’s in?