Nederlander Djamil Chan tekent bij Bellator

0
3636
Djamil Chan
Djamil Chan

De volgende aanwinst van Bellator is Djamil Chan. De Nederlander (25), die bekend werd van TUF 22, heeft een exclusief contract getekend bij de organisatie van Viacom en president Scott Coker. Dit meldt het Duitse GNP1, waarna Chan dit persoonlijk via Facebook bevestigde.

In the end hard work always pays off@bellatormma @phantom.athletics @zecplus @gmc_mma #hard #work #always #paysoff #mma #ready #for #nextchallenge #martialarts #passion

Geplaatst door Djamil Chan op donderdag 4 februari 2016

Chan probeerde aan het afgelopen seizoen TUF mee te doen voor Team Europa. De Nederlander kwam toen, net als landgenoot Paulo Boer, niet verder dan de kwalificatieronde om in het bekende TUF-huis te komen. In die ronde was de Pool Marcin Wrzosek te sterk voor hem.

Zie ook: Nederlanders Paulo Boer en Djamil Chan bereiken huis TUF 22 niet
Zie ook: Nederlanders Paulo Boer en Djamil Chan deelnemers TUF 22

Wanneer Chan zijn debuut in Bellator zal maken is nog niet bekend. Volgens Sherdog heeft de Nederlander zijn laatste zes gevechten op een rij gewonnen, waarvan vier via vorm van knock-out. In 2013 kroonde hij zich onder tot Respect FC-weltergewichtkampioen en momenteel is hij de lichtgewichtkampioen van GMC.